Twee bijzondere locaties: Kazerne en het Hofje

Bijzonder wonen in arnhem

Locatie Kazerne

Locatie Kazerne, gelegen in Arnhem-Noord is historisch erfgoed en was ooit een pand van de marechaussee. In het gebouw zijn 25 appartementen ondergebracht. Iedere bewoner beschikt over een eigen keuken, badkamer en toilet. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, waardoor er zowel geplande als ongeplande zorg geboden wordt.  Begeleiding ondersteunt een gezond dag- en nachtritme en een vaste dagstructuur. Door de aanwezigheid van een gezamenlijke huiskamer kunnen bewoners makkelijk sociale contacten leggen.

Als je wilt kun je hier 's avonds mee-eten met andere bewoners... Kom gerust een kijkje nemen!

Bijzonder wonen in arnhem

Bewoners aan het woord

Ik heb een mooi uitzicht op het park vanuit mijn studio. Neocura ligt op een toplocatie, ik ben zo in het centrum. Er wordt goed gekeken naar de wensen van de cliënt en daar wordt de zorg waar het mogelijk is op aangepast. 

G.v.W.

Bewoner van de Kazerne

Ik heb het gevoel dat hier mensen zijn die echt om me geven. Daar doe ik het allemaal voor, ik was er anders allang niet meer geweest zeg ik wel eens.

J. P / 20 jaar

Bewoner van het Hofje

Eindelijk ziet iemand dat ik wat kan; ik ben gevraagd voor de cliëntenraad! Vroeger zag iedereen mij als dom, nu mag ik eindelijk laten zien wat ik kan.

 Anoniem

Bewoner van het Hofje

Twee bijzondere locaties:
'Kazerne '&' Het Hofje'

Thomas A. Kempislaan 102
6822 LS Arnhem

Op werkdagen telefonisich
bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur

026-8482970 of 06-12 29 93 33
info@neocura.nl

Neem contact met ons
op en/of plan een kennismaking!